Kinderactiviteiten bij Toolbox Emmen

Pal tegenover de hoofdingang van Toolbox, in de Oude Dierentuin in Emmen, is het voormalige Berenverblijf te vinden. In deze ruimte vinden er regelmatig kinderactiviteiten plaats met als thema techniek.
Toolbox is een innovatieve makerswerkplaats, waar veel verschillende projecten en ideeën worden uitgevoerd. Het berenverblijf is een onderdeel van de locatie Toolbox en biedt een unieke plek voor verschillende kinderactiviteiten.
KreaKracht en Toolbox werken samen om kinderen spelenderwijs in contact te brengen met techniek. Zo zijn er bijvoorbeeld technieklessen voor kleuters, waarbij ze een techniekdiploma kunnen halen. Er zijn ook regelmatig workshops voor kinderen van alle leeftijden, waarbij o.a. mini robots worden gemaakt, flessenauto's met een propellermotor, klokken, vogelhuisjes, stokpaarden en nog veel meer. Een aantal keer per jaar worden er gezellige middagen georganiseerd voor jonge mantelzorgers en als de agenda het toe laat zijn er ook techniek-kinderfeestjes.
Op de Facebook pagina van Kreakracht en/of Toolbox is onder evenementen de actuele agenda te vinden, maar vrijblijvend meer informatie vragen via de mail ( info@kreakracht.nl )  kan natuurlijk altijd.
Informatie over Toolbox is te vinden op https://www.toolbox.nl